Oferim, solucions a mida per a empreses petites, mitjanes, autònoms i comunitats de propietaris que contemplen l’externalizació de processos d’administració, finances i gestió.

EMPRESES PETITES

Servei d’administració d’alt nivell que inclou la direcció financera, el control de gestió i l’administració fiscal, a un cost molt competitiu i flexible, perquè adaptem els nostres serveis al creixement dels nostres clients.

 

Veure packs de tarifes ANTALIA BASIC

EMPRESES MITJANES

Les empreses mitjanes disponen d’un servei d’externalizació d’un o varis processos d’administració i finances, des del control pressupostari fins la comptabilitat de proveïdors, passant pels processos de tresoreria, facturació i compliment d’obligacions fiscals.

 

Veure packs de tarifes ANTALIA STANDARD

ASSESSORAMENT INDUSTRIAL INTEGRAL

Servei complementari a la comptabilitat i assessorament fiscal, basat en les eines de gestió de costos integrals de l’empresa, millora dels processos de qualitat, comunicació interna de l’organizació, millora contínua a tots els nivells, aplicació de la LOPD.

 

Veure packs de tarifes ANTALIA INDUSTRIAL INTEGRAL

AUTÒNOMS

Aquest pack està pensat pels autònoms tant pels que estan tributant pel mètode d’estimació directa (Objetiva Singular), com els que estan en Mòduls.
Aprofita’t de les sinèrgies intersectoriales, reducció costos: co-working, i outsourcing i de les nostres xarxes de coneixement del sector industrial.

 

Veure packs de tarifes ANTALIA AUTÒNOMS

EMPRENEDORS

Tens un nou projecte empresarial que portar a terme?, contacta amb nosaltres t’ajudarem des de l’inici amb eines econòmiques per a que prenguis les decisions clau des del començament d’una forma exitosa.

 

Veure packs de tarifes ANTALIA EMPRENEDORS

INTERMEDIACIÓ EN COMPRAVENDA D’IMMOBLES I EMPRESES

Valoració d’immobles, i compravenda de negocis per a l’obtenció dels resultats obtinguts. Aprofitament de sinèrgies, intersectorials, reducció costos: co-working, i outsourcing.

 

Veure Comunitats

ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS DE PROPIETARIS

Gestió de comunitats de propietaris, altament especialitzades en la problemàtica de gestió de comunicació, assessorament comptable, legal, i tributari, gestió de rebuts, actuació en reunions i actes.

 

Veure Comunitats

El Nostre Equip està preparat per ajudar-te amb el teu projecte